Autorulota de inchiriat

Te pregătești să mergi în vacanță și te-ai săturat de restricții, de aglomerația stațiunilor convenționale… sau pur și simplu vrei să te simți liber?

Indiferent că vrei să călătorești singur sau împreună cu familia ori prietenii, noi avem pentru tine o ofertă de nerefuzat! Autorulota premium Laika Kosmo 212 cu 4 locuri de dormit.

 

2022 este primul an de închiriere a acestei autorulote din gama premium cu 4 locuri reprezentate dintr-un dormitor cu pat fix Queen size de 150×200 cm și un pat electric rabatabil în partea din față de 140×200 cm. Este ideală pentru un cuplu care își dorește mult pațiu disponibil sau o familie cu 1-2 copii.

Specificații tehnice motorizare

Motor: Fiat Ducato 2.3 Diesel EURO 6d 130 CP

Cutie de viteze: manuala 6 + 1 trepte, tracțiune față

Masă totală autorulotă: 2700 kg

Masa maximă autorizată: 3500 kg (disponibil 800 kg)

Opțiuni: ABS, Airbag dublu, Aer condiționat cabină conducere

Dimensiuni: lungime 6,95m x laține 2.3m (ușor de condus)

De ce o autorulota de inchiriat?

CAMPERFY este, de fapt, un concept creat de oameni ca tine, special pentru tine! În spatele său se află oameni simpli, pasionați de munca lor, care după ani buni de studii, zile petrecute aproape integral la job și mii de ore pierdute departe de propria esență și de natură, au realizat că toate satisfacțiile vieții nu se compară nici de departe cu un moment de relaxare AUTENTICĂ…

… Nimic nu se compară cu sentimentul de libertate și de control pe care ți-l dă o călătorie cu autorulota de inchiriat.

Mai mult, pandemia ne-a învățat că viața este mult prea scurtă pentru a fi irosită într-un loc. Trăim într-o lume atât de ofertantă, atât de frumoasă, încât este și păcat să nu o explorăm, iar posibilitățile de mobilitate actuale au făcut ca totul să fie cu atât mai simplu. 

autorulota de inchiriat

Tocmai prin prisma evenimentelor recente am înțeles toți cât de importantă este libertatea de mișcare și cât de ușor se poate lucra de oriunde. Așa că de ce să lucrezi de acasă, când ai posibilitatea de a lucra de pe o colină în Piatra Craiului, de pe malul mării, sau de oriunde vrea sufletul tău să colinde?

De fapt, chiar acesta este argumentul care a stat la originea CAMPERFY:

Work from Anywhere. Work from Camper

Pentru că un birou tradițional este obositor și te îmbolnăvește.

Probleme precum depresia, sindromul burn out, rutina sunt din start depășite atunci când alegi să lucrezi din vacanță. 

Ai nevoie doar de laptopul personal, pentru că facem noi cinste cu net!

Și, după ce ți-ai terminat programul și ai admirat apusul pierdut printre norii ștrengari ai dealurilor de vest, poți deschide liniștit o sticlă de vin, pe care să o savurezi urmărind serialele tale preferate pe Netflix!

A sosit momentul să îți dai voie să trăiești!

Alege CAMPERFY pentru un concediu perfect… chiar și atunci când muncești!

Cum te scapă ÎNCHIRIEREA unei AUTORULOTE de PROBLEME

Concediu stresant
Scapi de planificări riguroase, termene, griji, constrângeri
Claustrofobie
Este dovedit științific faptul că vacanțele petrecute în aer liber, în zone cât mai puțin populate, în compania persoanelor iubite, contribuie la relaxare și la diminuarea simptomelor specifice claustrofobiei în concediu (precum și a stresului asociat);
Burn out
Tot mai multe companii oferă angajaților posibilitatea de a lucra remote, acest lucru înseamnă că poți să îți faci treaba de acasă, de pe plajă sau de oriunde vrei. Și când muncești într-un cadru natural, ești însoțit de familie sau de prieteni, pui pe pauză grijile de acasă și rutina zilnică, nu ai cum să nu fii relaxat și să te încarci cu energie pozitivă!
Prea mult timp la job, prea puțin cu familia
Dacă lucrezi din vacanță vei putea fi mai mult alături de familia ta și ei vor fi mult mai încântați de timpul petrecut împreună.
Rutină și monotonie
Un concediu cu autorulota de inchiriat îți oferă șansa de a vizita cât mai multe obiective, de a trăi experiențe inedite și a vedea într-o săptămână cât văd alții în 7 ani!
Lipsa șanselor de învățare prin observare
Se știe că nu există niciun mod mai bun de a învăța decât prin experimentare. Așa că atât pentru adulți, dar mai ales pentru copii, excursiile cu autorulota reprezină o ocazie extraordinară de a învăța despre natură, despre georgrafie, geologie, istorie, biologie și nu numai!